Bianca Drăgușanu Alex Bodi / Alex Bodi, declarații acide la adresa Biancă Drăgușanu: "O ... - Bianca drăgușanu a susținut că daria radionova a fost iubita lui alex bodi, încă de pe vremea când ei formau un cuplu.

Bianca Drăgușanu Alex Bodi / Alex Bodi, declarații acide la adresa Biancă Drăgușanu: "O ... - Bianca drăgușanu a susținut că daria radionova a fost iubita lui alex bodi, încă de pe vremea când ei formau un cuplu.. Alex bodi răspunde acuzațiilor făcute de bianca drăgușanu. Bianca drăguşanu speră să rămână. Bianca drăgușanu și alex bodi au divorțat în urmă cu un an. Așadar, blondina a decis să plece în dubai, preț de câteva zile, pentru a uita de toate problemele prin care a trecut zilele acestea. Bianca drăgușanu a depus actele pentru divorțul de alex bodi la mai puțin de trei luni după cununia civilă.

Pentru că bianca drăgușanu tocmai a fost cerută în căsătorie de bărbatul care îi face inima să bată de ceva timp! Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui, mărturisea recent viitoarea soție a lui alex bodi, în exclusivitate pentru cancan.ro. Bianca drăgușanu și alex bodi. „mă bucur să aud acest lucru dat fiind. Cu toate că se află departe, la urechile ei a ajuns informația că fostul iubit.

Alex Bodi, primele declaratii dupa despartirea de Bianca ...
Alex Bodi, primele declaratii dupa despartirea de Bianca ... from cache.bzi.ro
La doar trei zile după ce a anunțat despățirea de fostul soț, creatoarea de modă a părăsit românia, însă, nu a spus niciun cuvânt despre destinația pe care o are. Bianca și alex bodi au preferat să meargă doar ei doi, la starea civilă, iar bianca a purtat o rochie alba, stârnsă pe corp, lungă până la genunchi. Bianca drăgușanu și alex bodi formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. „mă bucur să aud acest lucru dat fiind. Alex bodi nu vrea nici în noul an să îngroape securea războiului cu bianca drăgușanu. Alex bodi şi bianca drăguşanu, scandal în plină stradă! Ieri, paparazzi kfetele.ro au surprins o nouă scenă violentă între cei doi. Interviu exclusiv cu bianca drăguşanu şi alex bodi, cu puţin timp înainte ca cei doi să se despartă.

Bianca drăgușanu a plecat azi din românia.

Bianca drăgușanu și alex bodi au planuri mari! Pentru că bianca drăgușanu tocmai a fost cerută în căsătorie de bărbatul care îi face inima să bată de ceva timp! Bianca drăgușanu și alex bodi formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Bianca drăgușanu, fosta soție a lui alex bodi, a postat pe pagina sa personală de facebook un mesaj în care promite dezvăluiri incendiare despre anumite persoane, mai precis despre trei femei. Bianca drăgușanu a depus actele pentru divorțul de alex bodi la mai puțin de trei luni după cununia civilă. Bianca drăgușanu a susținut că daria radionova a fost iubita lui alex bodi, încă de pe vremea când ei formau un cuplu. Bianca drăgușanu și alex bodi, din nou separați. Bianca drăgușanu a rupt tăcerea și a lămurit odată pentru totdeauna scandalul iscat în presă după ce a fost fotografiată cu vânătăi pe corp, potrivit știrescu. Deși nu sunt oficial împreună, prietenii lor spun că au șanse mari să se împace și că au suferit mult unul după celălalt. Ce detalii îi dau de gol. Ei, bine, a fost agresiv bianca drăgușanu cu alex bodi sau nu? Invitat la „teo show', alex bodi vine iese cu primele declarații după divorțul de bianca drăgușanu. Afaceristul ar fi descoperit mai multe imagini compromițătoare cu „infidelități recent comise de bianca, potrivit cancan.ro.

Cu toate că se află departe, la urechile ei a ajuns informația că fostul iubit. „la 112 pot să spun că nu ea a sunat. Bianca drăgușanu și alex bodi formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Afaceristul ar fi descoperit mai multe imagini compromițătoare cu „infidelități recent comise de bianca, potrivit cancan.ro. Ce detalii îi dau de gol.

Bianca Drăgușanu, veste bombă în miez de noapte. Ce a ...
Bianca Drăgușanu, veste bombă în miez de noapte. Ce a ... from playtech.ro
Ieri, paparazzi kfetele.ro au surprins o nouă scenă violentă între cei doi. Bianca drăguşanu speră să rămână. Alex bodi și bianca drăgușanu păreau la un pas de împăcare. Bianca drăgușanu, fosta soție a lui alex bodi, a postat pe pagina sa personală de facebook un mesaj în care promite dezvăluiri incendiare despre anumite persoane, mai precis despre trei femei. Ce detalii îi dau de gol. Aceasta avertizează că ar putea ieși un scandal uriaș. Alex bodi nu vrea nici în noul an să îngroape securea războiului cu bianca drăgușanu. „la 112 pot să spun că nu ea a sunat.

Zvonurile despre o împăcare dintre bianca drăgușanu și alex bodi au fost confirmate chiar de către cei doi amorezi, care au spus lucrurilor pe nume chiar în fața camerelor de luat vederi.

„mă bucur să aud acest lucru dat fiind. Bianca drăgușanu și alex bodi sunt împreună de un an și două luni și au doar trei luni de când au devenit soț și soție. Pentru că bianca drăgușanu tocmai a fost cerută în căsătorie de bărbatul care îi face inima să bată de ceva timp! Deși nu sunt oficial împreună, prietenii lor spun că au șanse mari să se împace și că au suferit mult unul după celălalt. Bianca drăgușanu, fosta soție a lui alex bodi, a postat pe pagina sa personală de facebook un mesaj în care promite dezvăluiri incendiare despre anumite persoane, mai precis despre trei femei. Interviu exclusiv cu bianca drăguşanu şi alex bodi, cu puţin timp înainte ca cei doi să se despartă. La doar trei zile după ce a anunțat despățirea de fostul soț, creatoarea de modă a părăsit românia, însă, nu a spus niciun cuvânt despre destinația pe care o are. Însă, nici împăcarea lui alex bodi cu femeia cu. Bianca drăgușanu și alex bodi au planuri mari! Afaceristul ar fi descoperit mai multe imagini compromițătoare cu „infidelități recent comise de bianca, potrivit cancan.ro. Așadar, blondina a decis să plece în dubai, preț de câteva zile, pentru a uita de toate problemele prin care a trecut zilele acestea. Bianca drăgușanu și alex bodi formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Aceasta avertizează că ar putea ieși un scandal uriaș.

Însă, nici împăcarea lui alex bodi cu femeia cu. Ce detalii îi dau de gol. Alex bodi şi bianca drăguşanu, scandal în plină stradă! Povestea de dragoste dintre bianca drăgușanu și alex bodi a fost presărată cu multe împăcări și despărțiri. Alex bodi și bianca drăgușanu păreau la un pas de împăcare.

Bianca Drăgușanu, sunată de Alex Bodi din închisoare ...
Bianca Drăgușanu, sunată de Alex Bodi din închisoare ... from cdn.knd.ro
Alex bodi şi bianca drăguşanu, scandal în plină stradă! Bianca drăgușanu a depus actele pentru divorțul de alex bodi la mai puțin de trei luni după cununia civilă. Ei, bine, a fost agresiv bianca drăgușanu cu alex bodi sau nu? Bianca drăgușanu și alex bodi, din nou separați. Însă, a dezvăluit că a plecat din țara natală în interes de serviciu și că pregătește o surpriză în. Alex bodi nu vrea nici în noul an să îngroape securea războiului cu bianca drăgușanu. Zvonurile despre o împăcare dintre bianca drăgușanu și alex bodi au fost confirmate chiar de către cei doi amorezi, care au spus lucrurilor pe nume chiar în fața camerelor de luat vederi. Potrivit wowbiz, bianca a ieșit la fereastra notariatului.

Bianca drăgușanu și alex bodi se pare că au mai găsit o cale de împăcare, iar acum, cel mai probabil, este pentru totdeauna.

Deși nu sunt oficial împreună, prietenii lor spun că au șanse mari să se împace și că au suferit mult unul după celălalt. Cu toate că se află departe, la urechile ei a ajuns informația că fostul iubit. Interviu exclusiv cu bianca drăguşanu şi alex bodi, cu puţin timp înainte ca cei doi să se despartă. Pentru că bianca drăgușanu tocmai a fost cerută în căsătorie de bărbatul care îi face inima să bată de ceva timp! „la 112 pot să spun că nu ea a sunat. Alex bodi şi bianca drăguşanu, scandal în plină stradă! Bianca drăgușanu și alex bodi formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. „mă bucur să aud acest lucru dat fiind. Telenovela alex bodi vs bianca drăgușanu nu pare să fie în curând încheiată. Alex bodi răspunde acuzațiilor făcute de bianca drăgușanu. Bianca drăgușanu și alex bodi au planuri mari! Bianca și alex bodi au preferat să meargă doar ei doi, la starea civilă, iar bianca a purtat o rochie alba, stârnsă pe corp, lungă până la genunchi. Bianca drăgușanu și alex bodi se pare că au mai găsit o cale de împăcare, iar acum, cel mai probabil, este pentru totdeauna.

Bianca drăgușanu a plecat azi din românia bianca drăgușanu. Ieri, paparazzi kfetele.ro au surprins o nouă scenă violentă între cei doi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama