Denizli Deprem : Denizli Pamukkale'de deprem - Haberler gündem haberleri son daki̇ka:

Denizli Deprem : Denizli Pamukkale'de deprem - Haberler gündem haberleri son daki̇ka:. Denizli'nin acıpayam ilçesinde saat 14.27'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 4.3 ile muhteşem hassasiyetle ölçüm yapan bir tarafımı, 14.18'de kamuoyunu kandilliden hızlı. Denizli'de 6 şiddetinde deprem meydana geldi. Tutluca köyünde bazı evlerde hasar oluştu. Kandilli rasathanesi verilerine göre, denizli'nin bozkurt ilçesinde saat 14.25'te 5.7 büyüklüğünde, 8 km derinlikte deprem saat 14.19'da ise denizli'nin çardak ilçesinde de 4.2 büyüklüğünde deprem oldu.

30 ekim 2020 sisam adası (i̇zmir seferihisar açıkları) mw 6.6. Son dakika denizli deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Denizli'de meydana gelen deprem i̇zmir ve antaya'da hissedildi ve kısa süreli paniğe neden oldu. Denizli deprem haberleri sayfasında denizli deprem haberlerini bulabilir tüm denizli deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. 8 ağustos 2019 denizli depremi.

DENİZLİ Deprem uzmanı Prof. Dr. Kumsar Büyük depremde ...
DENİZLİ Deprem uzmanı Prof. Dr. Kumsar Büyük depremde ... from foto.haberler.com
Kandilli deprem saatini 14.19 olarak gösteriyor. Denizli'de 6 şiddetinde deprem meydana geldi. Denizli yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Afad depremin büyüklüğünü 5.5, kandilli 5.6 olarak açıkladı. Deprem denizli'nin yanı sıra i̇zmir ve antalya'da da hissedildi. Denizli'nin acıpayam ilçesinde deprem meydana geldi. Şiddetli deprem denizli'de de hissedildi. Afad ayrıca, denizli depreminin merkez üssünün pamukkale olduğunu bildirdi.

Kandilli deprem saatini 14.19 olarak gösteriyor.

Son dakika denizli deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Bundan 6 dakika öncesinde ise 4,2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Ege bölgesi'nde yer alan denizli'de yerel saatle 14.25'te şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizli'de peş peşe 3 deprem. Denizli ve civarı sallandı büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun, #deprem #denizlideprem. Denizli'de bugün saat 14.25'te 6 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. 09.34'te meydana gelen deprem i̇zmir, isparta, burdur ve antalya gibi birçok ilde hissedildi. 4.3 ile muhteşem hassasiyetle ölçüm yapan bir tarafımı, 14.18'de kamuoyunu kandilliden hızlı. Denizli deprem haberleri sayfasında denizli deprem haberlerini bulabilir tüm denizli deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Deprem sonrasında denizli itfaiye, sağlık ve emniyet ekipleri bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. Son dakika haberine göre denizli'de 4,2 ve 6,0 büyüklüğünde peş peşe depremler meydana geldi. Son dakika gelen bilgilere göre; Denizli'nin acıpayam ilçesinde saat 14.27'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Denizlide şiddetli deprem meydana geldi. Kandilli deprem saatini 14.19 olarak gösteriyor. Denizli acıpayam'daki depremin ardından yoğun şekilde son depremler araması yapılıyor. Denizli yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Önce denizli'nin çardak ilçesinde richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde ardından da bozkurt ilçesinde, 6.0 büyüklüğünde deprem meydana.

Türk Kızılay, deprem sonrası Denizli halkının yaralarını ...
Türk Kızılay, deprem sonrası Denizli halkının yaralarını ... from cdnuploads.aa.com.tr
Bugün i̇zmir'de 4.8'lik deprem oldu. Afad depremin merkez üssünü bozkurt ilçesi olarak duyururken. Kandilli rasathanesi verilerine göre, denizli'nin bozkurt ilçesinde saat 14.25'te 5.7 büyüklüğünde, 8 km derinlikte deprem saat 14.19'da ise denizli'nin çardak ilçesinde de 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem sonrası enkaz altına kalanların kurtarıldığı belirtiliyor. Takviye amacıyla i̇zmir ve afyonkarahisar arama kurtarma birliklerinden de iki ekip gönderildi. Denizli acıpayam'daki depremin ardından yoğun şekilde son depremler araması yapılıyor. 4.3 ile muhteşem hassasiyetle ölçüm yapan bir tarafımı, 14.18'de kamuoyunu kandilliden hızlı. Denizli'nin bozkurt ilçesinde meydana gelen 6 büyüklüğündeki denizli'nin bozkurt ilçesinde meydana gelen 6 büyüklüğündeki depremde 5 kişi hafif şekilde.

Çardak ve bozkurt ilçeleri, art arda yaşanan depremlerle sarsıldı.

Kandilli rasathanesi'nin geçtiği son dakika bilgisine göre denizli'de art arda iki deprem meydana geldi. Denizli'nin acıpayam ilçesinde 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad depremin merkez üssünü bozkurt ilçesi olarak duyururken. Denizli'de deprem merkez üssü neresi, kaç şiddetinde oldu? Denizli'de saat 14.25'te merkez üssü bozkurt ilçesi olan 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bugün i̇zmir'de 4.8'lik deprem oldu. Takviye amacıyla i̇zmir ve afyonkarahisar arama kurtarma birliklerinden de iki ekip gönderildi. Son depremler vatandaşları iyice korkutmaya başladı. Kandilli deprem saatini 14.19 olarak gösteriyor. Son dakika haberine göre denizli'de 4,2 ve 6,0 büyüklüğünde peş peşe depremler meydana geldi. Denizli'nin acıpayam ilçesinde deprem meydana geldi. Deprem denizli'nin yanı sıra i̇zmir ve antalya'da da hissedildi. Son dakika gelen bilgilere göre;

Çardak ve bozkurt ilçeleri, art arda yaşanan depremlerle sarsıldı. 09.34'te meydana gelen deprem i̇zmir, isparta, burdur ve antalya gibi birçok ilde hissedildi. Son dakika gelen bilgilere göre; Denizli acıpayan'da deprem meydana geldi. Afad depremin büyüklüğünü 5.5, kandilli 5.6 olarak açıkladı.

Denizli'deki deprem birçok ilde hissedildi! İzmir, Aydın ...
Denizli'deki deprem birçok ilde hissedildi! İzmir, Aydın ... from i.sozcu.com.tr
Deprem sonrası enkaz altına kalanların kurtarıldığı belirtiliyor. Takviye amacıyla i̇zmir ve afyonkarahisar arama kurtarma birliklerinden de iki ekip gönderildi. Son depremler vatandaşları iyice korkutmaya başladı. Denizli i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. En son denizli deprem haberleri anında burada. Denizli'den az önce gelen son dakika haberine göre 4,3 şiddetinde bir deprem olduğu belirtildi. Denizli'de saat 14.25'te merkez üssü bozkurt ilçesi olan 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ege bölgesi'nde yer alan denizli'de yerel saatle 14.25'te şiddetli bir deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi'nin geçtiği son dakika bilgisine göre denizli'de art arda iki deprem meydana geldi.

Denizli'den az önce gelen son dakika haberine göre 4,3 şiddetinde bir deprem olduğu belirtildi. Tutluca köyünde bazı evlerde hasar oluştu. 8 ağustos 2019 denizli depremi. Denizli'de saat 14.25'te merkez üssü bozkurt ilçesi olan 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ege bölgesi'nde yer alan denizli'de yerel saatle 14.25'te şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizli'de bugün saat 14.25'te 6 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizli'de 6 şiddetinde deprem meydana geldi. En son denizli deprem haberleri anında burada. Deprem denizli'nin yanı sıra i̇zmir ve antalya'da da hissedildi. 09.34'te meydana gelen deprem i̇zmir, isparta, burdur ve antalya gibi birçok ilde hissedildi. Denizli ve civarı sallandı büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun, #deprem #denizlideprem. Deprem sonrası enkaz altına kalanların kurtarıldığı belirtiliyor. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama